Yrittäjänkatu 17, 50130 Mikkeli

015 360 044

Arkisin 7.30 - 16.30

Kartta

lokariLokari sisälokasuojat suojaavat auton lokasuojat täydellisesti ja toimivat erinomaisina äänieristeinä. Patentoitu kotimainen Lokari-sisälokasuoja on kehitetty erityisesti Suomen keliolosuhteisiin.

Lokari lokasuojan perusidea on, että auton lokasuojan ja sisälokasuojan väliin jää tuulitunneli. Ilman kierto pitää lokasuojan pinnan puhtaana ja kuivana. Lisäksi sisälokasuoja suojaa auton lokasuojia kiviltä, hiekalta, suolalta yms.

Lokari sulkee lokasuojan sokkelot, etureunassa olevan ilmakauhan ansioista kosteus poistuu kotelosta ajon aikana, joten lika ei kerrostu koteloihin, eikä mekaaninen kulutus vahingoita pellin suojakerroksia.

Uusimpiin automalleihin on saatavana HD-polyeteenimuovista valmistetut Lokarit ja vanhempiin automalleihin alumiiniset. Muovista Lokari-sisälokasuojaa on lisäksi saatavana äänieristettynä liimattavalla raskamatolla (bitumi).

Lokari-sisälokasuojien tuomat tärkeimmät hyödyt:

  • Suojaa auton lokasuojat täydellisesti
  • Niistä saa hyvän äänieristeen

LOKARI-sisälokasuoja asennetaan pellin alapuolelle, joten suola ja kura eivät pääse pellin eikä sisälokasuojan väliin.

Katso hinnatValitse auto

Ajankohtaiset tarjoukset

Ei tarjouksia tällä hetkellä.

Finikor Äänieristys

Finikor Äänieristys vaimentaa autosi häiritseviä rengas- ja ajomeluhaittoja. Käsittely tehostaa ruostesuojauksen parantamaa äänieristystä.

Lokari

Lokari sisälokasuojat suojaavat auton lokasuojat täydellisesti ja toimivat erinomaisina äänieristeinä. Kehitetty erityisesti Suomen keliolosuhteisiin.