Yrittäjänkatu 17, 50130 Mikkeli

015 360 044

Arkisin 7.30 - 16.30

Kartta

Auton maalipinta kannattaa vahata ainakin vähintään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Vaha muodostaa auton pintaan kovan ja kiiltävän kerroksen, joka suojaa maalipintaa auringon UV-säteilyltä, maantiesuolalta ja pieltä, muulta lialta sekä saasteilta. Vesi helmeilee myöskin hyvävahaiselta pinnalta helposti pois.

Auton vahaus tulee aina suorittaa puhtaaseen maalipintaan käyttäen auton maalipinnan kuntoon sopivaa vahaa, kuten uuden auton vahaa, hieman käytetymmän auton vahaa ja jopa todella kuluneen maalipinnan eheyttävää vahaa. Eri vahojen erot johtuvat lähinnä hiovien aineiden määrästä eli mitä kuluneempi maalipinta sitä enemmän hiovampi vaha on parempi. Ennen vahausta maalipinta puhdistetaan niin hyvin kuin se suinkin on mahdollista.

Koneellinen kiillotus

Mikäli auton maalipinta on erittäin kulunut ja haalennut, voidaan maalipinta ehostaa kiiltäväksi koneellisen kiillotuksen eli myllytyksen avulla. Myllytys kuluttaa maalipinnan paksuutta ohuemmaksi, joka vaikuttaa maalipinnan kestoon. Tämän takia myllytys ei ole suotavaa tehdä usein auton maalipinnalle. Myllytykseen jälkeen vahattu auton pinta kestää kuitenkin uuden veroisesti.

Mikäli autosi maalipinta on käsitelty Brilliant (TM testivoittaja 8/08), ei autoa tarvitse vahata ainakaan kahteen ensimmäiseen vuoteen (takuu).

Autojen vahaukset

Suoritamme henkilö, tila- ja pakettiautojen vahauksia. Tarvittaessa kiillotamme kuluneen ja haalenneen maalipinnan koneellisesti. Ennen toimenpiteitä, pesemme auton käsin.

vertailutaulukko

Katso hinnatValitse auto

Ajankohtaiset tarjoukset

Ei tarjouksia tällä hetkellä.

Brilliant Plus+

Kolmen vuoden takuu
Finikor Brilliant Plus+ käsittely sopii uusille autoille. Autoa ei tarvitse vahata vuosiin. Ei hoitoaine-velvoitetta. Käsittelyaika vuorokausi.

Vahaus

Kesto 3 - 6 kk
Kestovahaus on suositeltua tehdä vähintään keväisin ja syksyisin autoille, joita ei ole kestopinnoitettu. Käsittelyaika noin 1-2 tuntia.